Om Thomas

Hvem er Thomas Dybro?

Thomas Dybro er nysgerrig på livet, kærligheden, interesseret i andre mennesker, i udvikling, fordybelse og tillæring.

I hans evige søgen efter redskaber, som kan bidrage til eget og andres liv, har han dykket ned i den positive psykologi, selvhjælpsgenren, og har med dyrtkøbte erfaringer fundet sin egen vej, stil og metoder.

Han brænder for at gøre en en forskel for andre mennesker.

Thomas var blandt de overlevende, da en dødelig lavine ramte Mont Blanc den 12. juli 2012. Oplevelsen blev for ham et symbol på det at komme styrket ud af kriser.

Vi bliver alle ramt af laviner i form af sygdom, dødsfald, nedskæringer, afvisninger, fyring, skilsmisser osv. Spørgsmålet er ikke om vi bliver ramt, men hvordan vi takler livets laviner. Det eneste konstante er forandringer.

Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandringer.

Thomas har transformeret sig selv, efter han fik en ny start efter lavinen. Du kan blive inspireret af hvordan han selv har brugt den værste oplevelse som en måde at skabe mening, værdi og taknemmelighed i tilværelsen. På Thomas’ foredrag bliver du underholdt med historier, metaforer og genkendelige selvironiske hverdagstrivialiteter.

Der anvendes altid en coachende facon, som gør det nemt at relatere til stoffet, samt at anvende det i dit eget liv. Thomas formidler værktøjer som er funderet i litteraturen om Mentalisering, følelsernes intelligens og den positive psykologi. Han afholder også workshops i Enneagrammet, som er et eminemt redskab til at kunne mentalisere. Thomas arbejder ud fra devisen om, at et højtydende team kræver reflekterede medarbejdere, som tør at udfordre- og møde sig selv.

I alle livets forhold gælder det, at vi er enten i udvikling eller under afvikling. Der findes ikke status quo i en karriere, et parforhold, en sports turnering, et venskab eller i sundhed. Vi kan bygge ovenpå, styrke fundamentet eller vi kan gå i forfald eller distancere os fra hinanden’.

Han har utallige fysiske udfordringer og bedrifter bag sig. Han har 4 gange gennemført ’Danmarks Hårdeste Døgn’ – HellRun, og var i 2015 med i Ninja Warrior. Thomas er i konstant bevægelse, og han ønsker at inspirere dig til at gøre det samme.

Erfaringer fra egne prøvelser, klienter, uddannelser og 10 års personlig udvikling og afvikling, gør ham i stand til at hjælpe dig, med at udleve dit potentiale og udfordre dig, så du bliver klædt på til at udleve dine mål og drømme. Han elsker at udfordre sig selv og andre.

Spørgsmålet er, ‘Tør du at være den bedste udgave af dig?’

Thomas Dybro er ekspert i at skabe transformation i teams, gennem konkrete redskaber og fælles oplevelser. Han er uddannet Leisure Manager med speciale i Events, life- og business coach ved Manning Inspire og Z Health Practitioner. Han afholder foredrag og teamudvikling, og er LeadFacilitator på TrueNorth. Thomas arbejder desuden med udsatte unge.

 

Thomas’ Mission

Min mission er at hjælpe dig, til at blive mere bevidst omkring dine valg, og at give dig redskaber til at træffe autentiske valg, som er tro mod dit sande jeg.

Jeg kan hjælpe dig med at blive en bedre udgave af dig selv.

Thomas er forfatter til ‘Farvel til firbenet’. Læs om bogen her

Holder foredrag om mentalisering. Læs mere her

Thomas Dybro er tilknyttet Speakers Lounge

Han arbejder med udsatte unge.

Har selv oplevet post traumatisk vækst – PTV. Læs mere her

Han har deltaget i EM og VM i OCR – forhindringsløb, Ninja Warrior og HellRun.

Er du interesseret i coaching, foredrag eller workshops?

Skriv endelig til mig. Så kan vi tage en uforpligtende snak om hvad du har behov for, og hvilken værdi jeg kan tilføre.

Du kan læse beskrivelsen af mine foredrag her

Beskrivelse af workshops findes her

Læs om coaching/mentoring her

 

Book Thomas til foredrag, workshops eller coaching

Du kan kontakte Thomas her
Telefon: (+45) 27 85 30 55
Email: thomas@thomasdybro.dk

Læs mere om hvordan du booker her