Rune Rummel

Rune Rummel
10. februar 2020 author

“Thomas’ forfatterdebut er en god og personlig fortælling, der samtidig giver dig nogle helt konkrete redskaber til at ændre dine vaner til det bedre.

Thomas eksemplificerer på bedste vis sine pointer med både hans egen og andres personlige fortællinger om hvordan de har taget ansvar for deres liv og ændret deres tilgang til bestemte ting, og det giver bogen en stor troværdighed. Som det også fremgår i bogen, har Thomas et hav af spændende og lærerige oplevelser i bagagen, der har givet ham en masse erfaringer – dyrt købte til tider – som han har været så god at dele med os, og dem er der helt sikkert mange, der kan få noget ud af.

Jeg kan genkende meget af mig selv, og mange af mine venner og bekendte for den sags skyld, i en stor del af den fortælling og den rejse, som Thomas har været igennem. Og jeg er sikker på, at både jeg og rigtig mange andre, ville have stor gavn af den samme viden som Thomas har erhvervet sig, på et tidligere tidpunkt i vores liv.

Som sømand kan jeg nemt relatere til ”kommandobroen”, som Thomas introducerer og henviser til flere gange i bogen. Men det giver god mening for enhver, som ved hvad et skib er. Det er dér man tager kontrollen.

Hvad enten du vil lære dig selv bedre at kende, tage mere kontrol over dine beslutninger og vaner, eller optimere din træning eller din kost, så vil jeg anbefale denne bog, hvor der er hjælp at hente. Den er let læselig, men har alligevel masser af brugbart indhold! – så bare kom i gang.”
Rune Rummel
Søofficer og elitesportsudøver