Mads Bo

Mads Bo
10. februar 2020 author

“Glæd dig til denne bog. Den er på samme måde som Thomas Dybro frisk, stærk, provokerende, dyb og potentielt livsændrende. Noget af det jeg elsker allermest ved både bogen og Thomas er, at de begge er meget ligetil. Ikke så meget pis.

Jeg har kendt Thomas i godt og vel 12 år, og på samme måde som med min egen rejse, har det ikke været kedeligt. Thomas er en farverig og kulørt person, med en enorm appetit på livet, metoder og måder at anskue udfordrende situationer på.

I skarp kontrast til det normale ’komfort-hygge-leverposteg liv’ som mange mennesker lever, har Thomas levet et liv med masser af udfordringer, fejltagelser og vanvittige oplevelser. Ingredienser som på hver deres måde, har bidraget til Thomas’s spændvidde, tyngde og enorme bundtræk.

Med denne bog har Thomas Dybro endelig samlet nogle af sine mest værdifulde erfaringer og metoder, som han gennem tiden har udviklet til at hjælpe folk til at gå fra afvikling til udvikling i deres liv og relationer.

Thomas er for mig en fantastisk ven, inspirator og samarbejdspartner. Både professionelt og privat har Thomas en fantastisk evne til at inspirere og motivere folk omkring sig. Det gør han bl.a. ved selv at gå vejen og være et godt eksempel på, hvad der rent faktisk er muligt i livet, trods modgang, katastrofer og skræmmende oplevelser.

Med bogen i hånden bliver du inspireret til at tage ejerskab og skabe det liv du ønsker. Thomas vil også vise dig, hvordan modgang og udfordringer kan, hvis de pakkes ud på den rigtige måde, være gaver og muligheder for udvikling.

Bogen har mine varmeste anbefalinger.”
Mads Bo
Stifter / High on Life

LÆR FRA ANDRES SUCCES

Succes i dit parforhold, din økonomi, karriere, sundhed og relationer kræver ritualer.

Thomas deler essentielle strategier og værktøjer med dig, så du hver uge kan blive boostet. Du får inspirerende, korte og konkrete videoer sendt direkte til din indbakke hver uge.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet og afmelding sker med ét klik

 


 
 

MODTAG INSPIRATION

Min passion - er at støtte dig i at få et liv med refleksion, støttende handlinger og et liv i integritet.
Du kan styrke dit personlige lederskab og dine sociale kompetencer.
Få en inspirerende, kort og konkret video hver uge - direkte i din indbakke.
Dine oplysninger vil ikke blive videregivet og afmelding sker med ét klik.