Foredrag

Foredrag

Thomas har stor erfaring i at afholde foredrag i små og store virksomheder, foreninger, loger, netværk mm.

Deltagerne vil høre små sjove genkendelige historier, Thomas vil omsætte kompliceret teori til hverdags-brug, og I får altid konkrete værktøjer til jeres hverdag.

Du kan kontakte Thomas på:
Telefon: (+45) 27 85 30 55
Email: thomas@thomasdybro.dk

Du kan finde referencer her

Læs beskrivelser af Thomas’ foredrag herunder.

All speeches are also completed in English. Read a description of the speech ‘understand misunderstanding’ HERE

Styrket ud af krisen

Thomas var med i en ulykke på Mont Blanc, som kostede 9 bjergbestigere livet. Han har formået at vende den traumatiske oplevelse til en styrke.

Du kender sikkert til PTSD. Men kender du PTV: Posttraumatisk vækst?

Lær hvordan du kommer styrket gennem svære tider.

Forstå misforståelser

Thomas brænder for at inspirere virksomheder til at anvende mentalisering i de daglige møder med andre mennesker. Thomas har undervist i denne form for kommunikation i store virksomheder, politiets efterforskningsafdeling, uddannelsesinstitutioner mm. Det starter med ejerskab for dit mindset og nærvær.

7 bud til trivsel

Foredraget giver dig inspiration til mere positivitet og glæde i dagligdagen. Det er underholdende, provokerende og brugbart. Thomas kombinerer selvironi og forskning fra positiv psykologi, til at give dig konkrete redskaber til at fylde mere glæde ind i din hverdag. Overlev eller lev.

Fysik og sundhed

Thomas har deltaget i HellRun 4 gange, som er 24 timers ekstrem konkurrence. Han har deltaget i EM og VM i OCR forhindringsløb. Thomas har flere elite kurser bag sig fra militæret. I dag handler hans træning om at opnå glæde, energi, overskud, en FIT og funktionsdygtig krop. Hør hans 10 bud.