Foredrag

Foredrag

Thomas har stor erfaring i at afholde foredrag i små og store virksomheder, foreninger, loger, netværk mm.

Deltagerne vil høre små sjove genkendelige historier, Thomas vil omsætte kompliceret teori til hverdags-brug, og I får altid konkrete værktøjer til jeres hverdag.

Du kan kontakte Thomas på:
Telefon: (+45) 27 85 30 55
Email: thomas@thomasdybro.dk

Du kan finde referencer her

Forstå misforståelser

Thomas brænder for at inspirere virksomheder til at anvende mentalisering i de daglige møder med andre mennesker. Thomas har undervist i denne form for kommunikation i store virksomheder, politiets efterforskningsafdeling, uddannelsesinstitutioner mm. Det starter med ejerskab for dit mindset og nærvær.

7 bud til trivsel

Foredraget giver dig inspiration til mere positivitet og glæde i dagligdagen. Det er underholdende, provokerende og brugbart. Thomas kombinerer selvironi og forskning fra positiv psykologi, til at give dig konkrete redskaber til at fylde mere glæde ind i din hverdag. Overlev eller lev.

Fysik og sundhed

Thomas har deltaget i HellRun 4 gange, som er 24 timers ekstrem konkurrence. Han har deltaget i EM og VM i OCR forhindringsløb. Thomas har flere elite kurser bag sig fra militæret. I dag handler hans træning om at opnå glæde, energi, overskud, en FIT og funktionsdygtig krop. Hør hans 10 bud.

Offentlige foredrag

Thomas afholder løbende åbne foredrag, som du kan købe billet til. Lige om snart føder hans dejlige kæreste en søn. Derfor er der pt. pause med offentlige foredrag. De forventes at vende retur i efteråret 19. Hør f.eks. ’fra forelskelse til kærlighed’ og ’introduktion til Enneagrammet’. Bliv inspireret og handleklar.

LÆR FRA ANDRES SUCCES

Succes i dit parforhold, din økonomi, karriere, sundhed og relationer kræver ritualer.

Thomas deler essentielle strategier og værktøjer med dig, så du hver uge kan blive boostet. Du får inspirerende, korte og konkrete videoer sendt direkte til din indbakke hver uge.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet og afmelding sker med ét klik

 


 
 

MODTAG INSPIRATION

Min passion - er at støtte dig i at få et liv med refleksion, støttende handlinger og et liv i integritet.
Du kan styrke dit personlige lederskab og dine sociale kompetencer.
Få en inspirerende, kort og konkret video hver uge - direkte i din indbakke.
Dine oplysninger vil ikke blive videregivet og afmelding sker med ét klik.